Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w białej pierzynce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledzie w białej pierzynce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-bialej-pierzynce1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie w białej pierzynce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-bialej-pierzynce2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie w białej pierzynce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-bialej-pierzynce3-2.jpg)
śledzie | 40 dag |
cebula biała | 4 sztuki |
śmietana 30% | 1/2 kubeczka |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
ocet | 2 łyżki |
mleko 3,2% | 2 szklanki |
natka pietruszki | 1/2 peczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 szczypta |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: