Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w oleju z cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledzie w oleju z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-oleju-z-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie w oleju z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-oleju-z-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie w oleju z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-oleju-z-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Śledzie w oleju z cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-oleju-z-cebula4-2.jpg)
matiasy | 800g w solance |
cebula | 4 szt |
ziele angielskie | 8-10 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 8 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
ocet | 1/2 szkl |
olej | 0,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: