Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w śmietanie z żurawiną i rodzynkami
Kroki postępowania
Zalewamy litrem wody dodajemy ocet i odstawiamy śledzie na całą noc.
Odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły.
filety śledziowe | 5 szt |
jabłko | 1 szt |
groszek zielony | 5 łyżek |
rodzynki | 1 łyżka |
żurawina suszona | 1 łyżka |
majonez | 2 łyżki |
cebula biała | 2 szt |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
śmietana 12% | 400 ml |
ocet | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: