Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-z-bakaliami6-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-z-bakaliami5-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-z-bakaliami4-2.jpg)
![Krok 4 - Śledzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-z-bakaliami3-2.jpg)
Odstawiamy w chłodne miejsce na 24 godziny.
![Krok 5 - Śledzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-z-bakaliami2-2.jpg)
POLECAM !!!
![Krok 6 - Śledzie z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-z-bakaliami1-2.jpg)
płaty śledziowe solone | 50 dkg |
cebula biała | 2 szt |
rodzynki | 2 łyżki |
żurawina | 2 łyzki |
morele suszone | 7 szt |
olej | 1/2 szkl |
ocet | 50 ml |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyzeczki |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: