Przepis i sposób przygotowania na: Śledziowa kopuła
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledziowa kopuła foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowa-kopula1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledziowa kopuła foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowa-kopula2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledziowa kopuła foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowa-kopula3-2.jpg)
matiasy | 40 dag |
sok z cytryny | 1 łyżka |
pieczarki marynowane | 30 dag |
buraczki konserwowe | 400 ml |
cebula biała | 2 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
majonez tradycyjny | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: