Przepis i sposób przygotowania na: Smaczna fasolka po Bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smaczna fasolka po Bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-fasolka-po-bretonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Smaczna fasolka po Bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-fasolka-po-bretonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Smaczna fasolka po Bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-fasolka-po-bretonsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Smaczna fasolka po Bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-fasolka-po-bretonsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Smaczna fasolka po Bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-fasolka-po-bretonsku5-2.jpg)
fasola Jaś | 1 kg |
boczek wędzony | 80 dag |
mięso wieprzowe | 1 kg |
kiełbasa | 1 kg |
koncentrat pomidorowy | 2 puszki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
cebula | 3 sztuki |
Majeranek suszony Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: