Przepis i sposób przygotowania na: Smaczna grzybowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smaczna grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-grzybowa3-2.jpg)
![Krok 2 - Smaczna grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-grzybowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Smaczna grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-grzybowa2-2.jpg)
![Krok 4 - Smaczna grzybowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smaczna-grzybowa0-2.jpg)
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
masło | 1 łyżka |
bulion wołowy | 2 litry |
śmietana | 180 ml |
natka pietruszki | 1 do posypania |
włoszczyzna suszona | 1 łyżka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6 ziarenek |
prawdziwki | 40 dag |
podgrzybki | 40 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: