Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

smażona mortadela z keczupem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela
olej do smażenia
keczup pikantny
Kucharek SMAK LATA

Przepis i sposób przygotowania na: smażona mortadela z keczupem

Kroimy mortadelę w grubsze plasterki około 0,5cm, posypujemy przyprawą i smażymy na gorącym oleju.Podawać z keczupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mamm0n 12.06.2024 08:15
Nie znam lepszej wędliny do usmażenia niż mortadela. Smażysz ją i potem keczap, najlepsze jedzenie na świecie dla mnie. Ja nazywałem to zawsze kiełbasa chrupiąca nie? Zawsze było mamo mamo zrób mi chrupiąca no nie? To jest najlepsze jedzenie w życiu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak