Przepis i sposób przygotowania na: Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.3-2.jpg)
![Krok 4 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.4-2.jpg)
![Krok 5 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.5-2.jpg)
![Krok 6 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.6-2.jpg)
![Krok 7 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.7-2.jpg)
![Krok 8 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.8-2.jpg)
![Krok 9 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.9-2.jpg)
![Krok 10 - Smażone ciasteczka z Gran Canaria - Truchas z nadzieniem z batatów. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ciasteczka-z-gran-canaria-truchas-z-nadzieniem-z-batatow.10-2.jpg)
batat | 40 dag |
cukier | 20 dag |
płatki migdałowe | 5 dag |
skórka z cytryny | 1 szt |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 25 dag |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 125 ml |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: