Przepis i sposób przygotowania na: Smażone pieczarki w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce5-2.jpg)
![Krok 6 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce6-2.jpg)
![Krok 7 - Smażone pieczarki w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pieczarki-w-panierce7-2.jpg)
pieczarki | 200 gram |
sól | 1/4 łyżeczki |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/4 szklanki |
mąka pszenna | 1/4 szkalnki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 szczypta |
olej do smażenia | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: