Przepis i sposób przygotowania na: SMAŻONE PIEROŻKI DROŻDŻOWE
Kroki postępowania
![Krok 1 - SMAŻONE PIEROŻKI DROŻDŻOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-drozdzowe1-2.jpg)
![Krok 2 - SMAŻONE PIEROŻKI DROŻDŻOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-drozdzowe2-2.jpg)
SMACZNEGO!!!
![Krok 3 - SMAŻONE PIEROŻKI DROŻDŻOWE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-drozdzowe0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1 mała |
pieczarki | 300 g |
papryka czerwona | 1 szt |
Kukurydza z Puszki | 1 szt |
przyprawa do gyrosa | 1 op |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | 1 l. |
Ciasto: | . |
mąka | 3 szkl |
żółtko jajek | 3 szt |
margaryna | 1/4 kostki |
mleko 2% | ok.1 1/2 szkl |
drożdże | 50 g |
filet z kurczaka | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: