Przepis i sposób przygotowania na: Smażone ryby słodkowodne
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażone ryby słodkowodne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ryby-slodkowodne1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażone ryby słodkowodne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ryby-slodkowodne2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażone ryby słodkowodne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ryby-slodkowodne3-2.jpg)
![Krok 4 - Smażone ryby słodkowodne foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-ryby-slodkowodne0-2.jpg)
ryby | 1 kg |
sól | 1 łyżka |
mąka | 1/2 szklanki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 3 łyżeczki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 3 łyżeczki |
masło | 10 g |
natka pietruszki | 6 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: