Przepis i sposób przygotowania na: Smażone selery naciowe z marchewką i mandarynkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażone selery naciowe z marchewką i mandarynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-selery-naciowe-z-marchewka-i-mandarynkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażone selery naciowe z marchewką i mandarynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-selery-naciowe-z-marchewka-i-mandarynkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażone selery naciowe z marchewką i mandarynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-selery-naciowe-z-marchewka-i-mandarynkami3-2.jpg)
seler naciowy | 2 łodygi |
marchew | 1 szt |
mandarynki | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
wino białe wytrawne | 100 ml |
sok z cytryny | 1 łyżka |
sól | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: