Przepis i sposób przygotowania na: Smażony dorsz w piwnym kubraczku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażony dorsz w piwnym kubraczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-dorsz-w-piwnym-kubraczku3-2.jpg)
![Krok 2 - Smażony dorsz w piwnym kubraczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-dorsz-w-piwnym-kubraczku2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażony dorsz w piwnym kubraczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-dorsz-w-piwnym-kubraczku1-2.jpg)
Rybka aż się prosi o pieczone ziemniaczki lub warzywną asystę u boku :)
SMACZNEGO :)
![Krok 4 - Smażony dorsz w piwnym kubraczku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-dorsz-w-piwnym-kubraczku0-2.jpg)
piwo | 200 ml |
mąka | 160 dag |
jaja | 1 sztuka |
filet z dorsza | 3 długie filety |
czosnek | do smaku |
sól | do smaku |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
imbir | do smaku |
cytryna | 1 sztuka |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: