Przepis i sposób przygotowania na: SMAŻONY GRENADIER W PANIERCE Z KOKOSEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - SMAŻONY GRENADIER W PANIERCE Z KOKOSEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-grenadier-w-panierce-z-kokosem1-2.jpg)
![Krok 2 - SMAŻONY GRENADIER W PANIERCE Z KOKOSEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-grenadier-w-panierce-z-kokosem2-2.jpg)
![Krok 3 - SMAŻONY GRENADIER W PANIERCE Z KOKOSEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-grenadier-w-panierce-z-kokosem0-2.jpg)
filet z grenadiera | 1,5 kg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 gram |
wiórki kokosowe | 50 gram |
mąka | 1/2 szkl |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: