Przepis i sposób przygotowania na: Smażony lin z sosem koperkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Smażony lin z sosem koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-lin-z-sosem-koperkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażony lin z sosem koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-lin-z-sosem-koperkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażony lin z sosem koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-lin-z-sosem-koperkowym3-2.jpg)
Podajemy rybkę polaną sosem z ziemniaczkami.
![Krok 4 - Smażony lin z sosem koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-lin-z-sosem-koperkowym0-2.jpg)
Lin | 6 kawałków |
mąka | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
bulion | 250 ml |
śmietana kwaśna | 1/3 szkl |
śmietana słodka | 1/3 szkl |
koperek | 1 pęczek |
ziemniaczki | 15 szuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: