Przepis i sposób przygotowania na: smażony ser
Kroki postępowania
![Krok 1 - smażony ser foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-ser3-2.jpg)
![Krok 2 - smażony ser foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-ser4-2.jpg)
![Krok 3 - smażony ser foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-ser5-2.jpg)
![Krok 4 - smażony ser foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazony-ser6-2.jpg)
ser żółty | 250 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 0,5 łyżka |
olej do smażenia | |
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
kapary całe Smak | 3 łyżki |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 4 łyżka |
ogórek konserwowy Smak | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: