Przepis i sposób przygotowania na: Śnieżna polana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śnieżna polana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sniezna-polana1-2.jpg)
![Krok 2 - Śnieżna polana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sniezna-polana2-2.jpg)
![Krok 3 - Śnieżna polana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sniezna-polana3-2.jpg)
![Krok 4 - Śnieżna polana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sniezna-polana4-2.jpg)
![Krok 5 - Śnieżna polana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sniezna-polana5-2.jpg)
![Krok 6 - Śnieżna polana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sniezna-polana6-2.jpg)
jajko | 9 sztuk |
cukier | 9 łyżek |
mąka | 9 łyżek |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
mleko 3,2% | 3,5 szklanki |
mąka | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
margaryna | 1,5 kostki |
cukier | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
spirytus | 50 ml |
jajko | 2 sztuki |
mleko skondensowane niesłodzone | 500 ml |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
wiórki kokosowe | 10 dag |
margaryna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: