Przepis i sposób przygotowania na: somsa,samosa,sambusa
Kroki postępowania
![Krok 1 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa2-2.jpg)
![Krok 2 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa5-2.jpg)
![Krok 3 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa4-2.jpg)
![Krok 4 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa3-2.jpg)
Tym czasem rozgrzewamy piekarnik do 220C.
![Krok 5 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa6-2.jpg)
![Krok 6 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa8-2.jpg)
![Krok 7 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa7-2.jpg)
Posypać sezamem z kminkiem.
![Krok 8 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa1-2.jpg)
![Krok 9 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa9-2.jpg)
![Krok 10 - somsa,samosa,sambusa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/somsasamosasambusa0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mięso jagnięce bez kości | 660 g |
cebula | 2 |
sól | 2 łyżeczki |
kminek | 1,5 łyżeczki |
pieprz | 1 łyżeczka |
jajko | 1 |
sezam | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: