Przepis i sposób przygotowania na: Sos do ryb
Gotować 30 minut, przetrzeć przez sito i schłodzić.
Przesmażyć mąkę na maśle.
Wlać przetarte warzywa z bulionem.
Gotować, mieszając 10 minut.
Dodać koperek i doprawić sos.
sól | |
sok z cytryny | |
pieprz | |
koperek pokrojony 1 łyżka | |
marchewka 1 szt | |
pietruszka, 1 szt | |
seler, 1/2 szt | |
ziemniak 1 szt | |
maka 1 łyżka | |
masło 1 łyżka | |
bulion | 300 ml |
karmel | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: