Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczarkowo-koperkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sos pieczarkowo-koperkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-pieczarkowokoperkowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Sos pieczarkowo-koperkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-pieczarkowokoperkowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Sos pieczarkowo-koperkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-pieczarkowokoperkowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Sos pieczarkowo-koperkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-pieczarkowokoperkowy0-2.jpg)
pieczarki | 40 dkg |
koper | 1/2 pęczka |
cebula | 1 sztuka |
bulion warzywny | 1 szklanka |
jogurt naturalny | 50 ml |
mąka | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
masło | 2-3 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: