Składniki:
oliwa | 80 ml |
anchois | 2 filety |
kapary | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
bazylia | 1 łyżeczka |
koperek | 1 łyżeczka |
estragon | 1 łyżeczka |
szczypiorek | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
oliwa | 80 ml |
anchois | 2 filety |
kapary | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
bazylia | 1 łyżeczka |
koperek | 1 łyżeczka |
estragon | 1 łyżeczka |
szczypiorek | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: