Składniki:
wywar z karczochów | 1/4 litra |
żółtko jajek | 3 |
mąka | 1 łyżka |
śmietanka | 1/4 litra |
masło | 2 łyżki |
śmietana kwaśna | 3 łyżki |
cytryny | 1/2 |
cukier | |
sól |
wywar z karczochów | 1/4 litra |
żółtko jajek | 3 |
mąka | 1 łyżka |
śmietanka | 1/4 litra |
masło | 2 łyżki |
śmietana kwaśna | 3 łyżki |
cytryny | 1/2 |
cukier | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: