Przepis i sposób przygotowania na: sos z wątróbki wieprzowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - sos z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-z-watrobki-wieprzowej1-2.jpg)
![Krok 2 - sos z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-z-watrobki-wieprzowej2-2.jpg)
![Krok 3 - sos z wątróbki wieprzowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sos-z-watrobki-wieprzowej0-2.jpg)
wątróbka wieprzowa | 0.5 kg. |
cebula | 1-2 szt. |
olej | do smażenia |
mąka pszenna | do posypania wątróbki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 3-4 kulki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: