Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti po bolońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Spagetti po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spagetti-po-bolonsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Spagetti po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spagetti-po-bolonsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Spagetti po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spagetti-po-bolonsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Spagetti po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spagetti-po-bolonsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Spagetti po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spagetti-po-bolonsku5-2.jpg)
Smacznego.
![Krok 6 - Spagetti po bolońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spagetti-po-bolonsku0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 0,4 kg |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
czosnek | 1 główka |
cebula | 1 sztuka |
olej | 0,2 szklanki |
makaron | 400 gram |
ser mozarella | 0,1 kg |
cukier | 1 łyżeczka |
pieprz czarny | 0,5 łyżeczki |
bazylia | 8 listków |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 2 łyżki |
oregano | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: