Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti z sosem mięsno warzywnym
Kroki postępowania
Gdy się zeszkli dodajemy mięso mielone.
Pod koniec dodajemy bazylię, aby nie straciła smaku.
cebula biała | 1 sztuka |
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 250 gram |
natka selera | 2 gałązki |
natka pora | 2 liście |
papryka czerwona | 1/4 papryki |
papryka zielona | 1/4 papryki |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżka |
woda letnia | 2 szklanki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
sól i pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżka |
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: