Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti bolognese
W osobnym garnku gotujemy makaron z dodatkiej soli oraz oliwy.
Wykładamy razem na talerz. Na góre posypujemy parmezanem oraz świeżo zmielonym pieprzem. Można ozdobić świeżą bazylią.
mięso mielone wieprzowe | 350 dag |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szkl |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
oliwa | |
parmezan starty | |
bazylia | |
tymianek | |
oregano | |
spaghetti | 250 gr |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: