Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti Bolognese
Kroki postępowania
![Krok 1 - Spaghetti Bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese4-2.jpg)
![Krok 2 - Spaghetti Bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese5-2.jpg)
![Krok 3 - Spaghetti Bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese6-2.jpg)
![Krok 4 - Spaghetti Bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese7-2.jpg)
![Krok 5 - Spaghetti Bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese8-2.jpg)
![Krok 6 - Spaghetti Bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese9-2.jpg)
mięso wołowe | 500 g |
makaron spaghetti | 200 g |
cebula biała | 1 szt |
seler naciowy | 2 łodygi |
marchewki | 2 szt |
pomidory pelati | 400 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
ząbki czosnku | 3 szt |
oliwa | 50 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: