Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti bolognese ze świeżymi ziołami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Spaghetti bolognese ze świeżymi ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese-ze-swiezymi-ziolami1-2.jpg)
![Krok 2 - Spaghetti bolognese ze świeżymi ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese-ze-swiezymi-ziolami2-2.jpg)
![Krok 3 - Spaghetti bolognese ze świeżymi ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese-ze-swiezymi-ziolami3-2.jpg)
![Krok 4 - Spaghetti bolognese ze świeżymi ziołami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-bolognese-ze-swiezymi-ziolami4-2.jpg)
passata pomidorowa | 1 l |
łopatka bez kości | 1 kg |
papryka czerwona | 1 sztuka |
czosnek ząbki | 2 duże |
cebula biała | 2 duże |
bazylia świeża | 5 gałązek |
oregano świeże | 10 gałązek |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: