Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z Mięsem
W tak zwanym międzyczasie ugotować al dente makaron, odcedzić, NIE przelewać zimną wodą i od razu połączyć z sosem mięsnym. Sprawnie wymieszać i od razu podawać.
makaron spaghetti | 400 g |
mięso mielone wołowe | 400 g |
wędzony boczek | 4 plastry |
pieczarki | 5 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
śmietana 12% | 200-250 ml |
olej | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 szczypta |
sól i pieprz | 1 szczypta |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: