Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z oliwkami
Makaron gotujemy, odcedzamy i od razu wykładamy na talerze.
Polewamy makaron przygotowanym sosem.
Posypujemy mozzarellą.
Na koniec kładziemy oliwki zielone lub czarne.
makaron spaghetti | 1/2 opakowania |
mięso wołowe | 20 dag |
cebula | 1 szt |
oliwki zielone | 10 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
papryka | 1/2 szt |
olej do smażenia | 2 łyżki |
przyprawa do dań włoskich | 1 łyżka |
mozzarella | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: