Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej)
Kroki postępowania
Makaron ugotować według opisu na opakowaniu.
![Krok 1 - Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-z-wedzonym-boczkiem-w-masie-jajecznej-z-kuchni-wloskiej1-2.jpg)
![Krok 2 - Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-z-wedzonym-boczkiem-w-masie-jajecznej-z-kuchni-wloskiej2-2.jpg)
![Krok 3 - Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-z-wedzonym-boczkiem-w-masie-jajecznej-z-kuchni-wloskiej3-2.jpg)
![Krok 4 - Spaghetti z wędzonym boczkiem w masie jajecznej ( z kuchni włoskiej) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti-z-wedzonym-boczkiem-w-masie-jajecznej-z-kuchni-wloskiej4-2.jpg)
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
parmezan | 5 dag |
jajko | 2 szt |
boczek wędzony | 20 dag |
natka pietruszki | |
masło | 5 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: