Przepis i sposób przygotowania na: stefania
Kroki postępowania
![Krok 1 - stefania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/stefania4-2.jpg)
przykrywamy 2 warstwą.
odstawiamy do wystygnięcia. najlepiej smakuje zimna.
![Krok 2 - stefania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/stefania5-2.jpg)
![Krok 3 - stefania foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/stefania3-2.jpg)
margaryna | 1 kostka |
mleko | 1 litr |
cukier | 1 szklanka |
kakao | 2 łyżki |
herbatniki | 8 opakowań |
kaszka | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: