Przepis i sposób przygotowania na: Strogonow
Kroki postępowania
![Krok 1 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow19-2.jpg)
![Krok 2 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow20-2.jpg)
![Krok 3 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow21-2.jpg)
![Krok 4 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow22-2.jpg)
![Krok 5 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow23-2.jpg)
![Krok 6 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow24-2.jpg)
![Krok 7 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow25-2.jpg)
![Krok 8 - Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strogonow26-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 60 dkg |
papryka konserwowa | 300 gr |
papryka czerwona | 1 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
ziele angielskie | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
pomidory | 2 szt |
mąka | 2 łyżki |
smietana 18% | 3 łyżki |
cebula czerwona | 2 szt |
ogórki konserwowe | 6 szt |
olej do smażenia | |
grzyby leśne | 300 g |
Kostki rosołowe Kucharek | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: