Składniki:
mąka (typ dowolny) | 2 szklanki |
mak (nie trzeba mielić) | 1,5 szklanki |
jabłka | 2 sztuki |
cukier ciemny (można pominąć) | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia (pomijam niemalże zawsze) | 1 łyżeczka |
woda | |
bakalie | |
oliwa | 4 łyżeczki |
mąka (typ dowolny) | 2 szklanki |
mak (nie trzeba mielić) | 1,5 szklanki |
jabłka | 2 sztuki |
cukier ciemny (można pominąć) | 0,5 szklanki |
proszek do pieczenia (pomijam niemalże zawsze) | 1 łyżeczka |
woda | |
bakalie | |
oliwa | 4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: