Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA WIOSENNA Z PEKINKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - SURÓWKA WIOSENNA Z PEKINKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wiosenna-z-pekinki1-2.jpg)
![Krok 2 - SURÓWKA WIOSENNA Z PEKINKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wiosenna-z-pekinki2-2.jpg)
![Krok 3 - SURÓWKA WIOSENNA Z PEKINKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wiosenna-z-pekinki3-2.jpg)
![Krok 4 - SURÓWKA WIOSENNA Z PEKINKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wiosenna-z-pekinki4-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 szt |
papryka czerwona | 1/2 |
papryka żółta | 1/2 |
papryka zielona | 1/2 |
szczypiorek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
czosnek ząbki | 2 |
oliwa | 3 łyżki |
olej słonecznikowy | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: