Przepis i sposób przygotowania na: Surówka włoska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka włoska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wloska1-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka włoska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wloska2-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka włoska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wloska3-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka włoska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wloska4-2.jpg)
![Krok 5 - Surówka włoska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-wloska0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
kukurydza marynowana | 1 puszka |
ogórek | 2 sztuki |
pomidor | 2 sztuki |
cebula biała | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
jogurt naturalny | 150 ml |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: