Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty na zimę
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z czerwonej kapusty na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty-na-zime1-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z czerwonej kapusty na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty-na-zime2-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z czerwonej kapusty na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty-na-zime3-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z czerwonej kapusty na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty-na-zime4-2.jpg)
![Krok 5 - Surówka z czerwonej kapusty na zimę foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-czerwonej-kapusty-na-zime5-2.jpg)
kapusta czerwona | 1 sztuka |
jabłka | 4 sztuki |
cebula | 4 sztuki |
sól |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cukier | 7 łyżek |
sól | 1 łyżka |
woda | 1,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: