Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty
Kroki postępowania
Marchew trzemy na tarce na dużych oczkach
cebulę kroimy w drobną kostkę
![Krok 1 - surówka z kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty31-2.jpg)
![Krok 2 - surówka z kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty32-2.jpg)
![Krok 3 - surówka z kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty33-2.jpg)
![Krok 4 - surówka z kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty34-2.jpg)
![Krok 5 - surówka z kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty35-2.jpg)
kapusta kiszona | 15 dekagram |
marchew | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
cukier kryształ | 1 szczypta |
olej | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: