Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty, marchewki i jabłka
Surówkę posolić i połączyć z majonezem oraz jogurtem.
Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku miodem oraz pieprzem.
kapusta biała | 1/2 małej |
marchewka | 1 duża |
seler korzeniowy | kawałek |
por (biała część) | mały |
jabłko kwaśne | |
cebula biała | mała |
natka pietruszki | do smaku |
majonez | 2 łyżki |
jogurt grecki | 2 łyżki |
miód płynny | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: