Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty piekińskiej i mozzarelli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z kapusty piekińskiej i mozzarelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-piekinskiej-i-mozzarelli2-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z kapusty piekińskiej i mozzarelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-piekinskiej-i-mozzarelli3-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z kapusty piekińskiej i mozzarelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-piekinskiej-i-mozzarelli1-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z kapusty piekińskiej i mozzarelli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kapusty-piekinskiej-i-mozzarelli0-2.jpg)
mozzarella | 125 gram |
kukrydza z puszki | 1 puszka |
rzodkiewki | 1 pęczek |
zielona cebulka | 1 sztuka |
oliwa | |
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat | |
kapusta pekińska | 0,5 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: