Składniki:
pietruszka | 1 szt. (sam korzeń) |
kapusta | 1/3 główki |
jabłko | 1 szt. |
olej roślinny | 3 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
por | 1 mała szt. |
sok z cytryny | 1 łyżka |
pietruszka | 1 szt. (sam korzeń) |
kapusta | 1/3 główki |
jabłko | 1 szt. |
olej roślinny | 3 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
por | 1 mała szt. |
sok z cytryny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: