Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 3 garście
cebula czerwona 1 szt
jabłko 1 szt
olej ok 2 łyżki
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę odcisnąć i można posiekać. Cebulę pokroić w piórka. Jabłko obrać i pokroić w kostkę (można skropić sokiem z cytryny).
Cebulę i jabłko dodać do kapusty i wymieszać.
Doprawić do smaku i skropić olejem i ponownie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 06.04.2017 13:28
często robie bo rodzina się domaga. Polecam, bo pyszna
katarzynka455 06.04.2017 10:05
Dziękuje bardzo:)
gusia1000 06.04.2017 00:07
Zdrowo, szybko, smacznie, tanio.
Bożena Matuszczyk 05.04.2017 22:38
Smakowita surówka.;)
Wafelek2601 05.04.2017 22:25
Bardzo dobra
Babeczka35 05.04.2017 22:03
Lubię taką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak