Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej3-2.jpg)
Surówkę wykładamy na półmisek.
![Krok 4 - Surówka z pekińskiej i fasolki szparagowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-i-fasolki-szparagowej4-2.jpg)
fasolka szparagowa | 100 gram |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
kapusta pekińska | 1/2 |
szczypiorek | kilka gałązek |
majonez | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: