Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej z bakłażanem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z pekińskiej z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-z-baklazanem3-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z pekińskiej z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-z-baklazanem2-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z pekińskiej z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-z-baklazanem1-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z pekińskiej z bakłażanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-pekinskiej-z-baklazanem0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 główki |
bakłażan | 1/2 sztuki |
żółta papryka | 1 sztuka |
marchewka | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | szczypta |
cebula czerwona | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: