Przepis i sposób przygotowania na: Sushi
Kroki postępowania
Nori ułożyć na bambusowej macie nałożyć na nie wystudzony ryż.
![Krok 1 - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi12-2.jpg)
![Krok 2 - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi13-2.jpg)
![Krok 3 - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi14-2.jpg)
![Krok 4 - Sushi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi15-2.jpg)
ryż do sushi | 300 gram |
nori | 6 sztuk |
łosoś | 200 gram |
paluszki surimi | 5 sztuk |
ogórek zielony | 1 sztuka |
sałata karbowana | |
marchewka | 1 sztuka |
sos sojowy | |
wasabi | |
serek śmietankowy | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: