Przepis i sposób przygotowania na: Sushi - łososiowe rollsy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sushi - łososiowe rollsy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-lososiowe-rollsy1-2.jpg)
![Krok 2 - Sushi - łososiowe rollsy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-lososiowe-rollsy2-2.jpg)
![Krok 3 - Sushi - łososiowe rollsy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-lososiowe-rollsy3-2.jpg)
![Krok 4 - Sushi - łososiowe rollsy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-lososiowe-rollsy4-2.jpg)
ryż | do sushi 100 g |
łosoś wędzony plastry | 50 g |
awokado | 1/4 szt |
nori | ok. 1/2 arkusza |
paluszki krabowe | 1 szt |
papryka czerwona | kilka pasków |
ogórek zielony | 2-3 plasterki |
szczypiorek |
ocet ryżowy | 1 łyżka |
cukier | 1/2 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: