Przepis i sposób przygotowania na: Świąteczne cynamonowe gwiazdki
Kroki postępowania
Gwiazdki najlepiej upiec 2 tygodnie przed świętami aby poleżakowały i zmiękły.
Ciasto: | |
białko | 2 szt |
cukier puder | 12 dag |
płatki migdałowe | 20 dag |
orzechy włoskie | 20 dag |
otręby pszenne | 5 dag |
mąka pszenna | 5 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon | 1 łyżka |
imbir | 1/2 łyżeczki |
lukier | |
białko | 1 szt |
cukier puder | 12 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: