Przepis i sposób przygotowania na: Świąteczny schab z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Świąteczny schab z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczny-schab-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Świąteczny schab z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczny-schab-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Świąteczny schab z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczny-schab-z-bakaliami3-2.jpg)
![Krok 4 - Świąteczny schab z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczny-schab-z-bakaliami4-2.jpg)
schab bez kości | 1 kg |
figi | 8 dag, suszone |
morele suszone | 12 dag |
śliwki suszone | 12 dag |
wino czerwone | 3/4 szklanki |
sól do smaku | |
pieprz | |
olej | 2 łyżki |
miód | 1,5 łyżki, płynny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: