Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka
Kroki postępowania
Większą część ciasta zawinąć w papier i odłożyć do lodówki, drugą do zamrażarki na 1h.
![Krok 1 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka221-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka222-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka223-2.jpg)
![Krok 4 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka224-2.jpg)
![Krok 5 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka225-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 6 - Szarlotka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka220-2.jpg)
mąka pszenna | 300 gram |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
margaryna | 250 gram |
żółtko jajek | 2 sztuka |
śmietana | 2 łyżka |
jabłka | 1 kg |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 2 łyżka (do ciasta) |
cynamon |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: